[New]ATI Catalyst 6.1 available

Visualizzazione dei risultati da 1 a 6 su 6
  1. #1
    tebibyte L'avatar di asphalt
    Registrato
    Sep 2004
    Località
    Pisa
    Messaggi
    2,663

    Predefinito [New]ATI Catalyst 6.1 available

    https://support.ati.com/ics/support/...ge&folderID=27

    This release is mainly a maintenance driver and cleans up a few bugs.
    Issues Resolved in Catalyst® Software Suite 6.1
    • BattleField 2 Special Forces: A blooming or ghosting effect is no longer noticed when playing the game in night vision mode. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21263
    • Beyond Good and Evil: Flickering artifacts are no longer noticed on the game characters after approximately 15 minutes of game play. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-20795
    • Dark Age of Camelot: The game no longer exits to the desktop immediately after launching, or after playing for up to 15 minutes. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-20794
    • Everquest II, The Fall, and World of Warcraft: A VPU Recover event or the operating system failing to respond no longer occur when playing the game. Further details on these resolved issues can be found in topic number 737-21437
    • Half-Life2: Enabling Catalyst AI no longer results in the outer edges of the water appear dark or black in color. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21448
    • World of Warcraft: Rotating or zooming within the Blackwing Lair or Seering George level of the game no longer results in a VPR Recover occurring after approximately a few minutes of game play. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21265
    • Catalyst Control Center: The Display Properties aspect is now translated correctly for Traditional Chinese. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21440
    • Attempting to hot-plug a DFP display device using the HDMI-DVI connector no longer results in the DFP display device failing to display an image. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21442
    • Viewing TV for several hours under Windows XP Media Center Edition on a system containing either an ATI Radeon® X1300 or an ATI Radeon® X1800 no longer results in an extraordinary long delay in the shut down and no longer results in Windows XP MCE TV failing to restart. Further details on this resolved issue can be found in topic number
    • The radio seek function found in the Windows XP Media Center Edition operating system is now functioning properly when using an ATI Radeon® X800. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21449
    Download at ATI

  2. #2
    gibibyte
    Registrato
    Apr 2001
    Località
    Ferrara
    Messaggi
    962

    Predefinito

    Ma non fanno più i driver associati al Control Panel?? Solo con il Control Center (ben più pesante)?

    Vuol dire che devo fermarmi alle versioni vecchie?? (Ho una radeon 8500)

  3. #3
    pebibyte L'avatar di Figus
    Registrato
    Sep 2000
    Località
    Fagnano Olona (VA)
    Età
    41
    Messaggi
    5,328

    Predefinito

    non so se funzia, ma potresti scaricare solo i drivers senza il CCC e tenere il tuo control panel... dovrebbe andare lo stesso....

  4. #4
    gibibyte
    Registrato
    Apr 2001
    Località
    Ferrara
    Messaggi
    962

    Predefinito

    A si?!? E quindi continuare ad usare i driver più recenti e associarli all'ultimo Control Panel uscito?? Al prossimo format provo!

  5. #5
    pebibyte L'avatar di Figus
    Registrato
    Sep 2000
    Località
    Fagnano Olona (VA)
    Età
    41
    Messaggi
    5,328

    Predefinito

    prova anche subito... senza formattare... se poi il CP non va più, ti reinstalli i drivers precedenti... o gli omega che sfruttano sempre il CP anche con i drivers più nuovi...
    fino alla 5.11 sono certo che andava... perchè l'ho fatto... adesso ho messo il CCC per non dover entrare a modificare le stringhe x avere l'adaptive AA e altre cialtronerie... ma con la 8500 non te ne frega niente...

  6. #6
    gibibyte
    Registrato
    Apr 2001
    Località
    Ferrara
    Messaggi
    962

    Predefinito

    Allora ho provato! Ho installato i Catalyst 6.1 con l'ultimo Control Panel uscito (Mi pare fosse del Catalyst 5.7) e funziona!!

    Adesso dovrei avere i vantaggi dei driver aggiornati senza la pesantezza del CCC!

Informazioni Thread

Users Browsing this Thread

Ci sono attualmente 1 utenti che stanno visualizzando questa discussione. (0 utenti e 1 ospiti)

Discussioni simili

  1. Risposte: 4
    Ultimo messaggio: 15-11-2010, 11:20
  2. ATi Catalyst 10.6 (?)
    By brugola.x in forum -= Schede video e acceleratori =-
    Risposte: 1
    Ultimo messaggio: 08-06-2010, 22:23
  3. ATI Catalyst 6.11
    By Roddy in forum -= Schede video e acceleratori =-
    Risposte: 18
    Ultimo messaggio: 20-11-2006, 14:18
  4. ATI Catalyst 6.4
    By asphalt in forum -= Schede video e acceleratori =-
    Risposte: 12
    Ultimo messaggio: 21-04-2006, 16:04
  5. ATI Catalyst 4.4
    By N.A. in forum -= Schede video e acceleratori =-
    Risposte: 13
    Ultimo messaggio: 24-04-2004, 09:04

Tags

Regole d'invio

  • Non puoi inserire discussioni
  • Non puoi inserire repliche
  • Non puoi inserire allegati
  • Non puoi modificare i tuoi messaggi
  •  
nexthardware.com - © 2002-2018

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1